Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Friends: The Power of Friendship

LEGO Friends: The Power of Friendship

10/06/2016 | Flixfilm

Se LEGO Friends: The Power of Friendship på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rachelle Heger, Alexa Kahn, Erica Mendez, Marianne Miller
Spilletid: 23 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, English, Mandarin, German, Spanish, French
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Fem bedste venner går sammen på eventyr i deres hjemby. Skrupskøre påfund, kærlighed og fejltrin er bare bedre sammen med venner!


Se LEGO Friends: The Power of Friendship på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLEGO Friends: The Power of Friendship havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Friends: The Power of Friendship ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO Friends: The Power of Friendship herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO Friends: The Power of Friendship er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Friends: The Power of Friendship stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar