Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Friends: The Power of Friendship

LEGO Friends: The Power of Friendship

10/06/2016 | Flixfilm

LEGO Friends: The Power of Friendship på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: Erica Mendez, Alexa Kahn, Marin M. Miller
Spilletid: 23 min
Land: Denmark
Sprog: Danish, English, Mandarin, German, Spanish, French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Fem bedste venner går sammen på eventyr i deres hjemby. Skrupskøre påfund, kærlighed og fejltrin er bare bedre sammen med venner!

LEGO Friends: The Power of Friendship havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO Friends: The Power of Friendship på YouTube.Se LEGO Friends: The Power of Friendship på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om LEGO Friends: The Power of Friendship ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Friends: The Power of Friendship stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO Friends: The Power of Friendship, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO Friends: The Power of Friendship er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar