Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Friends

LEGO Friends

02/05/2022 | Flixfilm

LEGO Friends på Netflix

Produktionsår: 2013–
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alexa Kahn, Erica Mendez, Marin M. Miller
Spilletid: 4 min
Land: N/A
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Som en måde at få venner på, melder byens nye pige, Olivia, sig til at arbejde frivilligt på Heartlake City World Petacular med fire andre piger.

LEGO Friends (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO Friends på YouTube.Se LEGO Friends på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om LEGO Friends (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Friends (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO Friends, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO Friends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar