Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Frozen: Northern Lights

LEGO Frozen: Northern Lights

12/12/2017 | Flixfilm

Se LEGO Frozen: Northern Lights på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ashlyn Faith Williams, Josh Gad, Jonathan Groff
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Anna, Elsa, Kristoff, Olaf og Sven rejser langt fra Arendelle i håb om at se nordlyset, før det er for sent.

LEGO Frozen: Northern Lights (LEGO Frost: Nordlysets magi) havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se LEGO Frozen: Northern Lights på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LEGO Frozen: Northern Lights (LEGO Frost: Nordlysets magi) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Frozen: Northern Lights stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO Frozen: Northern Lights, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO Frozen: Northern Lights (LEGO Frost: Nordlysets magi) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar