Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Jurassic World Legend of Isla Nublar

LEGO Jurassic World Legend of Isla Nublar

01/12/2020 | Flixfilm

LEGO Jurassic World Legend of Isla Nublar på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ian Hanlin, Dhirendra, Britt McKillip
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I Jurassic Park står velociraptorpasseren Owen og parkens driftsleder, Claire, over for dinosaurkatastrofer af episke proportioner.

LEGO Jurassic World Legend of Isla Nublar (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO Jurassic World Legend of Isla Nublar på YouTube.Se LEGO Jurassic World Legend of Isla Nublar på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LEGO Jurassic World Legend of Isla Nublar (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Jurassic World Legend of Isla Nublar (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO Jurassic World Legend of Isla Nublar, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO Jurassic World Legend of Isla Nublar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar