Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

LEGO Jurassic World: The Indominus Escape

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: A.J. LoCascio, Sendhil Ramamurthy, Fred Tatasciore, BD Wong
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 5.7

Resumé: Videnskabsmændene i Jurassic World skaber et fængslende og skræmmende nyt væsen, der elsker hotdogs. Men hvad sker der, når der ikke er flere hotdogs?


Se LEGO Jurassic World: The Indominus Escape på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO Jurassic World: The Indominus Escape havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Jurassic World: The Indominus Escape ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO Jurassic World: The Indominus Escape herunder:Fra premieredatoen (1. november, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til LEGO Jurassic World: The Indominus Escape er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at LEGO Jurassic World: The Indominus Escape stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar