Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Jurassic World: The Indominus Escape

LEGO Jurassic World: The Indominus Escape

01/11/2016 | Flixfilm

Se LEGO Jurassic World: The Indominus Escape på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: A.J. LoCascio, Sendhil Ramamurthy, Fred Tatasciore, BD Wong
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Videnskabsmændene i Jurassic World skaber et fængslende og skræmmende nyt væsen, der elsker hotdogs. Men hvad sker der, når der ikke er flere hotdogs?


Se LEGO Jurassic World: The Indominus Escape på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLEGO Jurassic World: The Indominus Escape havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Jurassic World: The Indominus Escape ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO Jurassic World: The Indominus Escape herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO Jurassic World: The Indominus Escape er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Jurassic World: The Indominus Escape stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar