Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

LEGO: Justice League: Gotham City Breakout

01/01/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Superman holder øje med Gotham City, mens Batman er på ferie. Men velkendte forbrydere, en blanding af skræk og skurke fra Jordens indre, forstyrrer roen.


Se LEGO: Justice League: Gotham City Breakout på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO: Justice League: Gotham City Breakout havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO: Justice League: Gotham City Breakout ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO: Justice League: Gotham City Breakout herunder:Fra premieredatoen (1. januar, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til LEGO: Justice League: Gotham City Breakout er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at LEGO: Justice League: Gotham City Breakout stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar