Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lego: Justice League vs. Bizarro League

Lego: Justice League vs. Bizarro League

23/09/2015 | Ingen kommentarer

Se Lego: Justice League vs. Bizarro League på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Batman må lære at stole på sin nye Justice League-partner, Superman, da Bizarro angriber med sin egen forskruede version af en supergruppe.


Se Lego: Justice League vs. Bizarro League på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Lego: Justice League vs. Bizarro League havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lego: Justice League vs. Bizarro League ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lego: Justice League vs. Bizarro League herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lego: Justice League vs. Bizarro League er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lego: Justice League vs. Bizarro League stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar