Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lego: Justice League vs. Bizarro League

Lego: Justice League vs. Bizarro League

23/09/2015 | Flixfilm

Se Lego: Justice League vs. Bizarro League på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Batman må lære at stole på sin nye Justice League-partner, Superman, da Bizarro angriber med sin egen forskruede version af en supergruppe.


Se Lego: Justice League vs. Bizarro League på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLego: Justice League vs. Bizarro League havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lego: Justice League vs. Bizarro League ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lego: Justice League vs. Bizarro League herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lego: Justice League vs. Bizarro League er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lego: Justice League vs. Bizarro League stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar