Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lego: Justice League vs. Bizarro League

Lego: Justice League vs. Bizarro League

23/09/2015 | Flixfilm

Se Lego: Justice League vs. Bizarro League på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Batman må lære at stole på sin nye Justice League-partner, Superman, da Bizarro angriber med sin egen forskruede version af en supergruppe.

Lego: Justice League vs. Bizarro League havde premiere på Netflix Danmark den 23. september, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lego: Justice League vs. Bizarro League på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lego: Justice League vs. Bizarro League ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lego: Justice League vs. Bizarro League stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lego: Justice League vs. Bizarro League, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lego: Justice League vs. Bizarro League er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar