Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO: Legends of Chima

LEGO: Legends of Chima

27/02/2017 | Flixfilm

Se LEGO: Legends of Chima på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Short, Comedy
Instruktør: Peder Pedersen
Skuespillere: David Attar, Bethany Brown, Bill Courage, Jeff Evans-Todd
Spilletid: 12 min
Land: Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Engang var Chima et fredeligt land, men nu er der opstået en kamp mellem otte dyrestammer på grund af det magiske stof Chi, der både kan forlænge og ødelægge liv.

LEGO: Legends of Chima (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se LEGO: Legends of Chima på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LEGO: Legends of Chima (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO: Legends of Chima (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO: Legends of Chima, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO: Legends of Chima er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar