Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO: Legends of Chima

LEGO: Legends of Chima

27/02/2017 | Ingen kommentarer

Se LEGO: Legends of Chima på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Short, Comedy
Instruktør: Peder Pedersen
Skuespillere: David Attar, Bethany Brown, Bill Courage, Jeff Evans-Todd
Spilletid: 12 min
Land: Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Engang var Chima et fredeligt land, men nu er der opstået en kamp mellem otte dyrestammer på grund af det magiske stof Chi, der både kan forlænge og ødelægge liv.


Se LEGO: Legends of Chima på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO: Legends of Chima (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO: Legends of Chima (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO: Legends of Chima herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO: Legends of Chima er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO: Legends of Chima (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar