Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled!

LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled!

09/11/2017 | Flixfilm

Se LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled! på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: Rob Silvestri
Skuespillere: Laura Bailey, Troy Baker, Eric Bauza, Ben Diskin
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da Ultron overtager kontrollen over Iron Mans rustning, kæmper Avengers for at redde deres ven og stoppe en ond plan om at overtage verden.


Se LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled! havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassembled! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar