Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther

LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther

01/06/2019 | Flixfilm

Se LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Michael D. Black
Skuespillere: James Mathis III, Keston John, Yvette Nicole Brown, Daisy Lightfoot
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: Da Thanos slår sig sammen med skurkene Killmonger og Klaue for at ødelægge Jorden, får Black Panther travlt med at forhindre dem i at stjæle Wakandas vibranium.


Se LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar