Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther

LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther

01/06/2019 | Flixfilm

LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Short, Action
Instruktion: Michael D. Black
Skuespillere: James Mathis III, Keston John, Yvette Nicole Brown
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da Thanos slår sig sammen med skurkene Killmonger og Klaue for at ødelægge Jorden, får Black Panther travlt med at forhindre dem i at stjæle Wakandas vibranium.

LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther på YouTube.Se LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO Marvel Super Heroes: Black Panther er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar