Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy

LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy

01/06/2019 | Flixfilm

Se LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Michael D. Black
Skuespillere: Jonathan Adams, Trevor Devall, Will Friedle, Jennifer Hale
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Vogterne er på en mission for at aflevere byggestenen til Avengers, før ravagerne, Thanos og hans undersåtter stjæler den fra dem.


Se LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar