Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy

LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy

01/06/2019 | Flixfilm

LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Michael D. Black
Skuespillere: Jonathan Adams, Trevor Devall, Will Friedle
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Vogterne er på en mission for at aflevere byggestenen til Avengers, før ravagerne, Thanos og hans undersåtter stjæler den fra dem.

LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy på YouTube.Se LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO Marvel Super Heroes: Guardians of the Galaxy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar