Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload

LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload

28/02/2014 | Ingen kommentarer

Se LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bumper Robinson, Barry Dennen
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Den onde Loki samler en hær for at erobre Jorden! Hans påfund holder Spider-Man og S.H.I.E.L.D. beskæftiget, mens de kæmper mod flere forskellige skurke.


Se LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle premierefilm og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar