Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload

LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload

28/02/2014 | Ingen kommentarer

Se LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bumper Robinson, Barry Dennen
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Den onde Loki samler en hær for at erobre Jorden! Hans påfund holder Spider-Man og S.H.I.E.L.D. beskæftiget, mens de kæmper mod flere forskellige skurke.


Se LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload havde premiere på Netflix Danmark den 28. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO: Marvel Super Heroes: Maximum Overload stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar