Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO: Nexo Knights

LEGO: Nexo Knights

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se LEGO: Nexo Knights på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Short
Instruktør: Stu Gamble
Skuespillere: Alessandro Juliani, Maryke Hendrikse, Giles Panton, Brian Drummond
Spilletid: 12 min
Land: Denmark
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Med hjælp fra troldmanden Merlok 2.0 forsvarer ridderne Aaron, Lance, Axl, Macy og Clay dristigt kongeriget Knighton mod Jestro og andre onde fjender.


Se LEGO: Nexo Knights på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO: Nexo Knights (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO: Nexo Knights (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO: Nexo Knights herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO: Nexo Knights er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO: Nexo Knights (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar