Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » LEGO Ninjago: Dragons Rising

LEGO Ninjago: Dragons Rising

31/07/2023 | Flixfilm

LEGO Ninjago: Dragons Rising på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To teenagere fra forskellige verdener bruger deres nyfundne ninjakræfter til at forsvare drager fra skurke, der ønsker at bruge deres livskraft til onde gerninger.Se LEGO Ninjago: Dragons Rising på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

LEGO Ninjago: Dragons Rising (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO Ninjago: Dragons Rising på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Ninjago: Dragons Rising (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Ninjago: Dragons Rising (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO Ninjago: Dragons Rising, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO Ninjago: Dragons Rising er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar