Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows

01/03/2020 | Flixfilm

Se LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: De fire unge Spinjitzu-mestre er gået sammen i håbet om at besejre lord Garmadon. Men først skal de finde de skjulte gyldne våben.


Se LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar