Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows

01/03/2020 | Flixfilm

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: De fire unge Spinjitzu-mestre er gået sammen i håbet om at besejre lord Garmadon. Men først skal de finde de skjulte gyldne våben.

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows på YouTube.Se LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: King of Shadows er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar