Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Way of the Ninja

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Way of the Ninja

01/03/2020 | Flixfilm

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Way of the Ninja på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Kai voksede op med en drøm om at blive smed. Men det var før, skeletkrigere plyndrede hans landsby og bortførte hans søster.

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Way of the Ninja (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Way of the Ninja på YouTube.Se LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Way of the Ninja på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Way of the Ninja (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Way of the Ninja (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Way of the Ninja, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Way of the Ninja er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar