Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Ninjaerne er på en farefuld færd og må udnytte alle deres evner for at bekæmpe slangernes herredømme og redde landet Ninjago fra en mørk skæbne.


Se LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu herunder:Fra premieredatoen (1. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar