Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

01/11/2020 | Flixfilm

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Michael Hegner, Justin Joseph Murphy
Skuespillere: Michael Adamthwaite, Paul Dobson, Brian Drummond
Spilletid: 44 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: Ninjaerne er på en farefuld færd og må udnytte alle deres evner for at bekæmpe slangernes herredømme og redde landet Ninjago fra en mørk skæbne.

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (Sæson 9) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu på YouTube.Se LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (Sæson 9) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (Sæson 9) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

  1. sigrid - kl. 13:09, 15-10-2020:

    Hej kan Sæson 9 og 10 ikke kommme jeg elsker så meget ninjago ?

Skriv kommentar