Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

09/08/2019 | Ingen kommentarer

Se LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Ninjaerne er på en farefuld færd og må udnytte alle deres evner for at bekæmpe slangernes herredømme og redde landet Ninjago fra en mørk skæbne.


Se LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (Sæson 8) havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (Sæson 8) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (Sæson 8) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar