Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

01/06/2019 | Ingen kommentarer

Se LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Ninjaerne er på en farefuld færd og må udnytte alle deres evner for at bekæmpe slangernes herredømme og redde landet Ninjago fra en mørk skæbne.


Se LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (Sæson 7) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (Sæson 7) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (Sæson 7) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore