Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

01/11/2020 | Flixfilm

Se LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Ninjaerne er på en farefuld færd og må udnytte alle deres evner for at bekæmpe slangernes herredømme og redde landet Ninjago fra en mørk skæbne.Se LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (Sæson 9) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (Sæson 9) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu (Sæson 9) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu

  1. sigrid - kl. 13:09, 15-10-2020:

    Hej kan Sæson 9 og 10 ikke kommme jeg elsker så meget ninjago 👍

    Skriv kommentar