Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Ninjago

LEGO Ninjago

01/01/2023 | Flixfilm

LEGO Ninjago på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens ninjaerne bekæmper fjender både i og uden for Ninjago City, tager de på nye eventyr, får nye allierede, og deres venskab sættes på prøve.Se LEGO Ninjago på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

LEGO Ninjago (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til LEGO Ninjago på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Ninjago (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Ninjago (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO Ninjago, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO Ninjago er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.3 kommentarer til LEGO Ninjago

  1. sigrid - kl. 22:06, 13-01-2021:

    hej kan der ikke kommer flere sæsoner da jeg elsker ninjago : )

  2. sigrid - kl. 10:59, 01-04-2021:

    hej kan der ikke komme nye sæson af ninjago som sæson 12 eller 13 det vil gøre mig så glad

  3. ninja - kl. 22:11, 05-11-2022:

    hej Flixfilm kommer sæson 16 på netflix da den er på usa netflix håber den komme :/

Skriv kommentar