Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » LEGO og Netflix indgår samarbejde

LEGO og Netflix indgår samarbejde

01/10/2015 | Flixfilm

Lego Bionicle Friends NetflixDen danske legetøjskoncern LEGO og den amerikanske streamingtjeneste Netflix har netop offentliggjort, at de har indgået et samarbejde om at udvikle to helt nye animationsserier baseret på LEGO Bionicle og LEGO Friends. Det skriver Netflix i en pressemeddelse.

De to LEGO-serier hedder LEGO Bionicle: The Journey to One og LEGO Friends: The Power of Friendship. Begge serier bliver animation og får premiere på Netflix i starten af 2016.

“Omtrent halvdelen af vores 65 millioner medlemmer over hele verden ser ofte børneprogrammer og med tilføjelsen af disse nye originale serier, fortsætter vi vores investering i indhold for børn,” udtaler Andy Yeatman, chef for Global Kids Content hos Netflix. “Vi ved at børn elsker Netflix og det er fordi de aldrig bliver for store til os. Vi laver serier og film, som følger dem fra børnehave og skole til teenage- og voksenlivet.”

LEGO Bionicle: The Journey to One, er baseret på de populære actionfigurer og introducerer en helt ny historie, som tager udgangspunkt på den mystiske ø Okoto, hvor mørke kræfter og den onde Makuta vil overtage verden. De desperate øboere finder seks helte, som skal hjælpe dem med at redde deres elskede ø. Kun når heltene er samlet kan du udfordre de mørke kræfter og overvinde Makuta. Serie, der vil kunne ses på Netflix på dansk, bliver i første omgang på fire episoder.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Heist' - sæson 1

Artiklen fortsætter under annoncen

Den anden serie fra LEGO og Netflix er LEGO Friends: The Power of Friendship, som er baseret på det populære legetøj, der primært er henvendt til piger. Denne serier følger de fem bedste veninder – Stephanie, Emma, Olivia, Mia og Andrea – mens de tager på eventyr i deres hjemby Heartlake City. Her oplever de at det altid er bedst, at have sine venner omkring sig og hjælpe hinanden, hvad enten det er på sommerlejr eller på fodboldbanen. LEGO Friends bliver ligeledes på dansk og fire episoder.

De to nye animations-serier fra LEGO er blot to af flere nye serier for børn, som Netflix er ved at udvikle ekslusivt til deres streamingtjeneste.    Skriv kommentar