Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Scooby-Doo: Haunted Hollywood

LEGO Scooby-Doo: Haunted Hollywood

28/11/2016 | Flixfilm

Se LEGO Scooby-Doo: Haunted Hollywood på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Comedy, Family, Fantasy, Horror, Mystery
Instruktør: Rick Morales
Skuespillere: Frank Welker, Matthew Lillard, Grey Griffin, Kate Micucci
Spilletid: 75 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Scooby og vennerne står over for store vanskeligheder, da et filmstudie muligvis skal rives ned – og udløser et angreb fra filmmonstre.


Se LEGO Scooby-Doo: Haunted Hollywood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLEGO Scooby-Doo: Haunted Hollywood havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Scooby-Doo: Haunted Hollywood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO Scooby-Doo: Haunted Hollywood herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO Scooby-Doo: Haunted Hollywood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Scooby-Doo: Haunted Hollywood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar