Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Star Wars: Droid Tales

LEGO Star Wars: Droid Tales

01/01/2016 | Flixfilm

Se LEGO Star Wars: Droid Tales på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Anthony Daniels, Tom Kane, Trevor Devall, Eric Bauza
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I et forsøg på at finde sin gamle ven R2-D2 rejser C-3PO til Coruscant, Tatooine og Geonosis, mens han tænker på deres mange eventyr sammen.

LEGO Star Wars: Droid Tales havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se LEGO Star Wars: Droid Tales på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LEGO Star Wars: Droid Tales ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Star Wars: Droid Tales stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO Star Wars: Droid Tales, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO Star Wars: Droid Tales er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar