Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO Star Wars: The Yoda Chronicles

LEGO Star Wars: The Yoda Chronicles

01/01/2016 | Flixfilm

Se LEGO Star Wars: The Yoda Chronicles på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Animation, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Anthony Daniels, Trevor Devall, Brian Dobson, Michael Donovan
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: I denne animerede Lego Star Wars-serie prøver Yoda at afsløre Sith-troppernes planer med hjælp fra et nyt hold Padawan-elever.


Se LEGO Star Wars: The Yoda Chronicles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLEGO Star Wars: The Yoda Chronicles havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om LEGO Star Wars: The Yoda Chronicles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til LEGO Star Wars: The Yoda Chronicles herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til LEGO Star Wars: The Yoda Chronicles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO Star Wars: The Yoda Chronicles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar