Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » LEGO: The Adventures of Clutch Powers

LEGO: The Adventures of Clutch Powers

27/09/2018 | Flixfilm

Se LEGO: The Adventures of Clutch Powers på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Howard E. Baker
Skuespillere: Ryan McPartlin, Yvonne Strahovski, Paul Michael Glaser, Roger Rose
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Den dygtige bygmester og eventyrer Clutch Powers og hans plastikvenner bruger deres klodsfærdigheder til at forsvare sig mod en ond troldmand.

LEGO: The Adventures of Clutch Powers havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se LEGO: The Adventures of Clutch Powers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om LEGO: The Adventures of Clutch Powers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at LEGO: The Adventures of Clutch Powers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame LEGO: The Adventures of Clutch Powers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til LEGO: The Adventures of Clutch Powers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar