Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Leila

14/06/2019 | Flixfilm

Se Leila på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Huma Qureshi, Rahul Khanna, Siddharth, Leysha Mange
Spilletid: 48 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: I en nær fremtid, hvor et undertrykkende regime har splittet samfundet, går en kvinde mod systemet for at finde sin datter, der blev taget fra hende flere år tilbage.


Se Leila på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLeila (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Leila (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Leila herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Leila er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Leila (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar