Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Leila

14/06/2019 | Flixfilm

Leila på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Huma Qureshi, Rahul Khanna, Siddharth
Spilletid: 26S min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.0

Handling: I en nær fremtid, hvor et undertrykkende regime har splittet samfundet, går en kvinde mod systemet for at finde sin datter, der blev taget fra hende flere år tilbage.Se Leila på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Leila (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Leila på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Leila (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Leila (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Leila, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Leila er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar