Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lélo, liberté et peinture

Lélo, liberté et peinture

12/11/2022 | Flixfilm

Lélo, liberté et peinture på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar ser nærmere på den fyrige schweiziske 1900-talsmaler Lélo Fiaux, der med lidenskab dyrkede både kunsten og kærligheden.

Lélo, liberté et peinture havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lélo, liberté et peinture på YouTube.Se Lélo, liberté et peinture på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lélo, liberté et peinture ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lélo, liberté et peinture stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lélo, liberté et peinture, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lélo, liberté et peinture er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar