Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L’Emigrante

L’Emigrante

31/03/2021 | Flixfilm

L’Emigrante på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Babis Makridis
Skuespillere: Aris Servetalis, Makis Papadimitriou, Lefteris Matthaiou
Spilletid: 87 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: 5.4

Handling: For mange år siden immigrerede hans far til Amerika og mistede forbindelsen til sin familie. Nu vil en ung mand drage i sin fars fodspor for at prøve at finde ham.Se L’Emigrante på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

L’Emigrante havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til L’Emigrante på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om L’Emigrante ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L’Emigrante stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame L’Emigrante, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til L’Emigrante er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar