Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L’Emigrante

L’Emigrante

31/03/2021 | Flixfilm

Se L’Emigrante på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Babis Makridis
Skuespillere: Aris Servetalis, Makis Papadimitriou, Lefteris Matthaiou
Spilletid: 87 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: 5.4

Handling: For mange år siden immigrerede hans far til Amerika og mistede forbindelsen til sin familie. Nu vil en ung mand drage i sin fars fodspor for at prøve at finde ham.

L’Emigrante havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se L’Emigrante på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om L’Emigrante ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L’Emigrante stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame L’Emigrante, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til L’Emigrante er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar