Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lemmy og dynamitpigen

Lemmy og dynamitpigen

31/07/2021 | Flixfilm

Lemmy og dynamitpigen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En FBI-agent prøver at arrestere David Griffin, en morderisk narkosmugler, og beskytte Juliette, Griffins afdøde partners smukke enke.Se Lemmy og dynamitpigen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Lemmy og dynamitpigen havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lemmy og dynamitpigen på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Lemmy og dynamitpigen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lemmy og dynamitpigen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lemmy og dynamitpigen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lemmy og dynamitpigen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar