Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events

15/09/2021 | Flixfilm

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne film handler om tre begavede forældreløse børn og en forbryderisk grev Olaf, der kun er ude efter børnenes enorme formue.

Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events på YouTube.Se Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar