Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lenox Hill

Lenox Hill

24/06/2020 | Flixfilm

Lenox Hill på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: John Boockvar, David Langer, Amanda Little-Richardson
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.6

Handling: Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.

Lenox Hill (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lenox Hill på YouTube.Se Lenox Hill på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lenox Hill (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lenox Hill (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lenox Hill, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lenox Hill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar