Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lenox Hill

Lenox Hill

24/06/2020 | Flixfilm

Se Lenox Hill på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: John Boockvar, David Langer, Mirtha Macri, Amanda Little Richardson
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Fire læger på New Yorks berømte Lenox Hill Hospital forsøger at balancere mellem deres privatliv og deres hengivenhed over for patienterne i denne dokumentarserie.


Se Lenox Hill på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkLenox Hill (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Lenox Hill (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Lenox Hill herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Lenox Hill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lenox Hill (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar