Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L’entente cordiale

L’entente cordiale

14/03/2022 | Flixfilm

L’entente cordiale på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Babis Makridis
Skuespillere: Aris Servetalis, Makis Papadimitriou, Lefteris Matthaiou
Spilletid: 87 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da en hemmelig agent formidler salget af en mikrochip, der kan gøre folk immune over for smerte, ender chippen ved et uheld i armen på hans tolk.

L’entente cordiale havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til L’entente cordiale på YouTube.Se L’entente cordiale på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om L’entente cordiale ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L’entente cordiale stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame L’entente cordiale, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til L’entente cordiale er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar