Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Léon: The Professional

Léon: The Professional

02/01/2022 | Flixfilm

Léon: The Professional på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Léon er lejemorder i New York, men må pludselig tage sig af den 12-årige Mathilda, da hendes familie bliver myrdet af en korrupt narkotikabetjent.

Léon: The Professional havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Léon: The Professional på YouTube.Se Léon: The Professional på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Léon: The Professional ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Léon: The Professional stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Léon: The Professional, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Léon: The Professional er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar