Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Léon: The Professional

Léon: The Professional

10/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Léon: The Professional på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Léon er lejemorder i New York, men må pludselig tage sig af den 12-årige Mathilda, da hendes familie bliver myrdet af en korrupt narkotikabetjent.


Se Léon: The Professional på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Léon: The Professional havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Léon: The Professional ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Léon: The Professional herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Léon: The Professional er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Léon: The Professional stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar