Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » León y Olvido

León y Olvido

04/07/2022 | Flixfilm

León y Olvido på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung kvinde og hendes bror med Downs syndrom kæmper med at finde balancen mellem ansvar og frihed, mens de prøver at navigere gennem tilværelsen efter forældrenes død.

León y Olvido havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til León y Olvido på YouTube.Se León y Olvido på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om León y Olvido ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at León y Olvido stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame León y Olvido, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til León y Olvido er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar