Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Leonardo DiCaprio jagter krybskytter i gribende Netflix-dokumentar

Leonardo DiCaprio jagter krybskytter i gribende Netflix-dokumentar

22/10/2016 | Flixfilm

ivory-game-netflix-leonardo-dicaprioHvert 15. minut bliver en elefant dræbt og verdens elefanter er stærkt på vej til at blive udryddet. I den nye Netflix-dokumentar; The Ivory Game, som er produceret af filantrop og skuespilleren Leonardo DiCaprio, kommer vi nærmere den dyster underverden hvor elfenben betegnes som værende det hvide guld.

The Ivory Game kan ses på Netflix Danmark den 4. november og nedenfor kan du se teaseren.

Den illegale handel med elfenben drives af et farligt netværk karakteriseret af vold og korruption, og kun et fåtal af modige og dedikerede individer tør modarbejde det. The Ivory Game (Elfenben – Det Hvide Guld) afslører den illegale handel med elfenben, fra Afrikas savanner til gaderne i Kina.

Med sit portræt af hemmelige efterretningstjenester, aktivister, parkbetjente og naturforkæmperes arbejde for at infiltrere det korrupte, globale netværk af handel med elfenben, opildner filmen til både vrede og håb.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Ivory Game er en episk feature dokumentarfilm, hvor passionerede miljøaktivister og rangere i deres forsøg på at infiltrere et globalt netværk af elfenbenshandlere tager os med ind i en dyster underverden, hvor krybskytter og ulovlig handel med elfenben truer de afrikanske elefanters fortsatte eksistens.

LÆS OGSÅ   Reese Witherspoon og Ashton Kutcher er tilbage i 'Your Place Or Mine'

Det er ikke første gang den amerikanske skuespiller, producer og filantrop Leonardo DiCaprio samarbejder med Netflix. Det samme skete med dokumentaren Virunga, som kan ses på Netflix Danmark i dag, hvor man følger en gruppe Park Rangers (parkbetjente), der forsøger at beskytte de truede bjerggorillaer, som lever i nationalparken af samme navn.

Det bliver dog ikke det sidste vi ser til alliancen mellem Netflix og DiCaprio, da de har aftalt at identificere og udvikle potentielle fakta-baserede projekter, med særligt fokus på miljømæssige spørgsmål og temaer omkring bevarelsen af ​​naturen. Dette omfatter altså flere kommende originale dokumentarfilm og doku-serier.

The Ivory Game har premiere på Netflix Danmark den 4. november.Skriv kommentar