Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Leonardo DiCaprio og Netflix indgår partnerskab

Leonardo DiCaprio og Netflix indgår partnerskab

18/10/2014 | Flixfilm

virunga dokumentar netflixStreamingtjenesten Netflix har lavet et nyt samarbejde med den amerikanske skuespiller, producer og filantrop Leonardo DiCaprio i forbindelse med premieren af den kommende Netflix-dokumentar; Virunga.

Gennem undersøgende journalistik og fantastiske naturbilleder følger man i Virunga en gruppe kampberedte Park Rangers (parkbetjente) og de truede bjerggorillaer som de forsøger at beskytte, mens de bliver fanget i et opgør mellem krybskyttere, militser og olieindustrien i en af Afrikas ældste nationalparker.

Virunga kan ses på Netflix fra 7. november og Leonardo DiCaprio er executive producer på dokumentaren.

“Film som Virunga er bevægende historier om den utrolige kulturelle og naturlige mangfoldighed i vores verden, de kræfter, der truer med at ødelægge den, og de mennesker, der kæmper for at beskytte den. Samarbejdet med Netflix på denne dokumentarfilm er en spændende mulighed for at informere og inspirere borgerne til at engagere sig for dette emne,” udtaler Leonardo DiCaprio.

LÆS OGSÅ   Første trailer til Stephen King-gyseren 'Mr. Harrigan’s Phone'

Artiklen fortsætter under annoncen

“Leonardo ved at film er det perfekte redskab når man vil nå ud til menneskers hjerter og sind,” tilføjer Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix. “I samarbejde med Leonardo DiCaprio vil vi fortælle en utrolig gribende historie med en slutning som ingen vil kunne forudse.”

Virunga er lavet af Orlando von Einsiedel og har premiere på Netflix Danmark d. 7. november. Se traileren til dokumentaren herunder.Skriv kommentar