Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Leonardo DiCaprio udvikler dokumentarfilm til Netflix

Leonardo DiCaprio udvikler dokumentarfilm til Netflix

04/03/2015 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix er gået sammen med skuespiller, producer og filantrop Leonardo DiCaprio, og produktionsselskabet Appian Way, i et samarbejde om kommende dokumentarfilm og dokumentarserier, der får premiere udelukkende på Netflix.

I en længere periode vil Netflix og DiCaprio arbejde sammen om at identificere og udvikle potentielle fakta-baserede projekter, med særligt fokus på miljømæssige spørgsmål og temaer omkring bevarelsen af ​​naturen. Dette omfatter originale dokumentarfilm og doku-serier og allerede eksisterende projekter. Leonardo DiCaprio vil være producer på alle projekter som udvikles under aftalen.

Leonardo DiCaprio og Netflix har tidligere arbejdet sammen i forbindelse med dokumentaren Virunga, som tidligere på året var nomineret til en Oscar for bedste dokumentarfilm. I Vrunga følger man en gruppe Park Rangers (parkbetjente), der forsøger at beskytte de truede bjerggorillaer, som lever i nationalparken. Virunga kan ses på Netflix Danmark.

“Samarbejdet med Virunga viste, at vi har en fælles vision, som vi ønsker at udvikle og vise seerne,” udtaler Leonardo DiCaprio. “Det har aldrig været en mere kritisk tid for vores planet, eller et mere presserende behov for historiefortællere, der kan hjælpe os alle til at forstå de udfordringer, vi står over for. Gennem dette partnerskab med Netflix, håber jeg at give instruktører af dokumentarfilm, en chance for vise deres arbejde til et verdensomspændende publikum. ”

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i september 2022

Artiklen fortsætter under annoncen

“Dette partnerskab er en naturlig fortsættelse af vores fantastiske partnerskab med Leonardo omkring Virunga” udtaler Ted Sarandos, Chief Content Officer, Netflix. “Vi ser frem til at bygge videre på vores fælles vison omkring tankevækkende dokumentarfilm og -serier af høj kvalitet.”Skriv kommentar