Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Les Acteurs

Les Acteurs

09/06/2021 | Flixfilm

Se Les Acteurs på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Comedy
Instruktion: Bertrand Blier
Skuespillere: Pierre Arditi, Josiane Balasko, Jean-Paul Belmondo
Spilletid: 103 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Farce og ironisk realisme går op i en højre enhed i disse løjer med fremtrædende franske skuespillere, der spiller sig selv – eller noget, der ligner.

Les Acteurs havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Les Acteurs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Les Acteurs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Les Acteurs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Les Acteurs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Les Acteurs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar