Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Les Bonnes Femmes

Les Bonnes Femmes

01/09/2021 | Flixfilm

Les Bonnes Femmes på Netflix

Produktionsår: 1960
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktion: Claude Chabrol
Skuespillere: Bernadette Lafont, Clotilde Joano, Stéphane Audran
Spilletid: 100 min
Land: France, Italy
Sprog: French, Italian
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Fire parisiske butikspiger er trætte af deres monotone hverdag, men opdager, at de lever i en ond verden, der håner og udnytter dem.

Les Bonnes Femmes havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Les Bonnes Femmes på YouTube.Se Les Bonnes Femmes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Les Bonnes Femmes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Les Bonnes Femmes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Les Bonnes Femmes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Les Bonnes Femmes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar