Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Les Carabiniers

Les Carabiniers

06/10/2021 | Flixfilm

Les Carabiniers på Netflix

Produktionsår: 1963
Genre: Comedy, Drama, War
Instruktion: Jean-Luc Godard
Skuespillere: Patrice Moullet, Marino Masé, Geneviève Galéa
Spilletid: 80 min
Land: France, Italy
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Instruktøren Jean-Luc Godards surrealistiske, antiimperialistiske film følger to tåbelige bønder (Marino Masé og Albert Juross), der bliver lejesoldater i kongens hær.

Les Carabiniers havde premiere på Netflix Danmark den 6. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Les Carabiniers på YouTube.Se Les Carabiniers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Les Carabiniers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Les Carabiniers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Les Carabiniers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Les Carabiniers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar