Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Les Distractions

Les Distractions

14/01/2022 | Flixfilm

Les Distractions på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En journalist opdager, at en mordmistænkt også er en gammel soldaterkammerat, der reddede hans liv. Journalisten skjuler vennen, men ulykken venter lige om hjørnet.

Les Distractions havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Les Distractions på YouTube.Se Les Distractions på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Les Distractions ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Les Distractions stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Les Distractions, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Les Distractions er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar