Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Les Filles de Grenoble

Les Filles de Grenoble

19/04/2023 | Flixfilm

Les Filles de Grenoble på Netflix

Produktionsår: 1981
Genre: Drama
Instruktion: Joël Le Moigné
Skuespillere: Zoé Chauveau, André Dussollier, Alain Doutey
Spilletid: 88 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da hendes ven bliver myrdet i en hospitalsseng, forsøger en ung sexarbejder at få hjælp fra en højtstående dommer til at pågribe morderen.Se Les Filles de Grenoble på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Les Filles de Grenoble havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Les Filles de Grenoble på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Les Filles de Grenoble ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Les Filles de Grenoble stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Les Filles de Grenoble, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Les Filles de Grenoble er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar