Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Les galets d’Etretat

Les galets d’Etretat

01/01/2022 | Flixfilm

Les galets d’Etretat på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En kvinde søger hævn over den mand, der voldtog hende efter en bilulykke.

Les galets d’Etretat havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Les galets d’Etretat på YouTube.Se Les galets d’Etretat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Les galets d’Etretat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Les galets d’Etretat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Les galets d’Etretat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Les galets d’Etretat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar