Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Les galettes de Pont-Aven

Les galettes de Pont-Aven

14/02/2022 | Flixfilm

Les galettes de Pont-Aven på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gift paraplysælger med en forkærlighed for malerkunst – og kvinders bagdele – beslutter sig for at forfølge begge sine passioner.

Les galettes de Pont-Aven havde premiere på Netflix Danmark den 14. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Les galettes de Pont-Aven på YouTube.Se Les galettes de Pont-Aven på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Les galettes de Pont-Aven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Les galettes de Pont-Aven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Les galettes de Pont-Aven, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Les galettes de Pont-Aven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar