Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Les Miserables

Les Miserables

11/10/2019 | Flixfilm

Les Miserables på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Short, Action, History
Instruktion: Matthew Campagna
Skuespillere: Melissa D'Agostino, Adam Lazarus
Spilletid: 5 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Musicaludgaven af Victor Hugos episke historie om kærlighed og ofre, der begyndte som teaterstykke i 1985, kan nu ses på det store lærred.

Les Miserables havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Les Miserables på YouTube.Se Les Miserables på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Les Miserables ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Les Miserables stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Les Miserables, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Les Miserables er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar