Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Les Parasites

Les Parasites

15/03/2022 | Flixfilm

Les Parasites på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Comedy
Instruktion: Philippe de Chauveron
Skuespillere: Lionel Abelanski, Oulage Abour, Sabine Bail
Spilletid: 90 min
Land: Italy, France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En ung mand beslutter sig for endelig at kysse hende, han er lun på, til en nytårsfest, men de andre gæster forsøger tilsyneladende at forpurre hans plan.

Les Parasites havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Les Parasites på YouTube.Se Les Parasites på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Les Parasites ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Les Parasites stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Les Parasites, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Les Parasites er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar