Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Les passagers de la Grande Ourse

Les passagers de la Grande Ourse

22/01/2022 | Flixfilm

Les passagers de la Grande Ourse på Netflix

Produktionsår: 1943
Genre: Animation, Short
Instruktion: Paul Grimault
Skuespillere: N/A
Spilletid: 9 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I denne tegnefilm fra Paul Grimault går en dreng og hans hund ombord på et kæmpe flyvende skib som blinde passagerer, hvor de møder en robot, der vil fjerne dem.

Les passagers de la Grande Ourse havde premiere på Netflix Danmark den 22. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Les passagers de la Grande Ourse på YouTube.Se Les passagers de la Grande Ourse på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Les passagers de la Grande Ourse ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Les passagers de la Grande Ourse stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Les passagers de la Grande Ourse, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Les passagers de la Grande Ourse er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar