Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Leslie Jones: Time Machine

Leslie Jones: Time Machine

14/01/2020 | Flixfilm

Se Leslie Jones: Time Machine på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: David Benioff, D.B. Weiss
Skuespillere: Leslie Jones
Spilletid: 66 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Leslie Jones fortæller i denne frydefuldt rå og uhyrlige standup-special om sin udvikling til voksen fra forsøget på at forføre Prince til sine problemer med søvnapnø.


Se Leslie Jones: Time Machine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Leslie Jones: Time Machine havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Leslie Jones: Time Machine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Leslie Jones: Time Machine:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Leslie Jones: Time Machine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Leslie Jones: Time Machine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar