Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lesson Plan

Lesson Plan

23/11/2022 | Flixfilm

Lesson Plan på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en lærer dør, bliver hans bedste ven – en tidligere betjent – ansat på den skole, hvor han underviste, for at konfrontere den bande, han mistænker for at bære skylden.

Lesson Plan havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Lesson Plan på YouTube.Se Lesson Plan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Lesson Plan ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lesson Plan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lesson Plan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lesson Plan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar