Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Lessons from a School Shooting: Notes from Dunblane

Lessons from a School Shooting: Notes from Dunblane

28/09/2018 | Flixfilm

Se Lessons from a School Shooting: Notes from Dunblane på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: To præster – den ene fra Dunblane i Skotland og den anden fra Newtown i Connecticut – knytter bånd over de tragiske skoleskyderier, der er foregået med 16 års mellemrum.

Lessons from a School Shooting: Notes from Dunblane (Et budskab efter et skoleskyderi: Brev fra Dunblane) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Lessons from a School Shooting: Notes from Dunblane på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Lessons from a School Shooting: Notes from Dunblane (Et budskab efter et skoleskyderi: Brev fra Dunblane) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Lessons from a School Shooting: Notes from Dunblane stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Lessons from a School Shooting: Notes from Dunblane, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Lessons from a School Shooting: Notes from Dunblane (Et budskab efter et skoleskyderi: Brev fra Dunblane) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar