Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » L’estate Addosso

L’estate Addosso

15/12/2017 | Ingen kommentarer

Se L’estate Addosso på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Babis Makridis
Skuespillere: Aris Servetalis, Makis Papadimitriou, Lefteris Matthaiou, Nota Tserniafski
Spilletid: 87 min
Land: Greece
Sprog: Greek
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: To italienske teenagere er ivrige efter eventyr og rejser til San Francisco, hvor de opbygger et overraskende venskab med et ungt, homoseksuelt par.


Se L’estate Addosso på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


L’estate Addosso havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om L’estate Addosso ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til L’estate Addosso herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til L’estate Addosso er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at L’estate Addosso stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar