Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Let George Do It!

Let George Do It!

14/03/2022 | Flixfilm

Let George Do It! på Netflix

Produktionsår: 1939
Genre: Comedy
Instruktion: Ken G. Hall
Skuespillere: George Wallace, Letty Craydon, Joe Valli
Spilletid: 75 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Efter 2. verdenskrig bliver en ukulelespiller forvekslet med en hemmelig agent og bliver involveret i en a spionoperation, der bekæmper naziagenter i Norge.

Let George Do It! havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Let George Do It! på YouTube.Se Let George Do It! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Let George Do It! ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Let George Do It! stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Let George Do It!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Let George Do It! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar